MALATYA / YEŞİLYURT - Mahmut Çalık Anadolu Lisesi

Ekm

Erasmus programının tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, potansiyel yararlanıcıları Erasmus+ projeden yararlanmaya teşvik etmek amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla Ekim ayı içerisinde #erasmusdays etkinlikleri düzenlenmekte olup ülkemiz ile birlikte tüm Avrupa'da görünürlük ve yaygınlaştırma faaliyetleri gerçekleştirilmektedir.

Bu faaliyet kapsamında okulumuzda Okul Müdür Yardımcısı Ebru DANIŞ, Almanca Öğretmenleri Zehra SÖNMEZGÖZ ve Muazzez ÇOBANOĞLU'nun rehberliğinde Erasmus 'u tanıtma, Almanya'nın görülmeye değer yerleri(Brandenburg Kapısı, Televizyon Kulesi, Alexander Meydanı, Neuschwanstein Şatosu, Köln Katedrali), Berlin Duvarının tarihçesi, ülkelerin bayrakları ve en önemlisi proje konumuz olan gerçek yaşamın dışında sanal evrende yeni oluşumlar kazandıran dijitalleşme başlıkları altında çeşitli etkinlikler düzenlenerek erasmus+proje kapsamında aktif çalışan öğrencilerimiz deneyimlerini paylaştılar. Katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Sevgili Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin dikkatine;

Okulumuzun Resmi Sosyal Medya Hesapları aşağıdaki gibidir. Lütfen okulumuz sosyal medya hesaplarını takip edelim ve yakın çevremize de takip ettirelim.